acceptedPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Arbeiderboligen

når hermetikkmuseet er stengt, foregår undervisningen i Øvre Strandgate 90

På grunn av ombygging er Norsk hermetikkmuseum stengt frem til sein vår 2021. I denne perioden tar Øvre Strandgate 90 over som arena for undervisning. Hver besøk består av en introduksjon til huset og de som bodde her og til området Gamle Stavanger. Besøket kan etter avtale deretter baseres på aktiviteter, og elevene får være med å vaske klær, reie opp senger, riste filleryer, tørke støv og koste gårdsplassen. Alt til tonene av gamle stavanger-viser. Besøket er gratis.

Klikk her for Ressurshefte for vg 1helse og oppvekst. Dette heftet kan også brukes av andre klassetrinn som en intro til besøket.

Se også: En gammel og skurrete, men interessant film om Gamle Stavanger (youtube)

side-to-og-tre-brosjyre-arbeiderboligen-2020.png#asset:10627side-4-brosjyre-arbeiderboligen_200124_144920.png#asset:10685