must-bgPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1

Sommermarked

i Gamle Stavanger

02. juni 2019 KL. 11:00 - 16:00

Verneforeningen Gamle Stavanger inviterer tradisjonen tro til sommermarked i den historiske bydelen. Kunstnere og håndverkere åpner sine atelierer og verksteder for besøkende. Kafeer og museer er åpne.

MUST-sommermarked-program2019_korr2-page-002.jpg#asset:8462

På Norsk hermetikkmuseum kan du smake nyrøykt laks rett fra røykeovnen. Møt Iddisklubben Norway Brand og bytt iddisar med dem. Nyt byens beste vafler i kafeen i Arbeiderboligen.

Bli med vekteren fra Valbergtårnet, Einar Sanstøl, på vektervandring og guiding gjennom gatene i Gamle Stavanger! Start fra Lendeparken kl. 12.00 og kl.14.00. Lendeparken ligger rett overfor byggeplassen til det nye senteret Herbarium. Guidingen er gratis.

forminsket_lakserøyking_oddbjørnløkenaarstad-1319.jpg#asset:7207På Norsk hermetikkmuseum kan du smake varm, nyrøykt laks rett ut fra glørne i røykeovnene. forminsket_iddisar_oddbjørnløkenaarstad-1454.jpg#asset:7208Iddisklubben Norway Brand vil også være tilstede med sine flotte samlinger av iddisar som du kan beundre.

Arbeiderboligen-2.jpg#asset:928Velkommen inn i Arbeiderboligen!