Sommermarked

i Gamle Stavanger

03. juni 2018 KL. 11:00 - 11:00

Verneforeningen Gamle Stavanger inviterer til sommermarked. På Norsk hermetikkmuseum kan du denne søndagen smake nyrøykt laks rett fra røykeovnen. Iddisklubben er tilstede. Betrakt de flotte samlingene med etiketter, og kanskje bytt noen iddisar med dem! Kle deg ut og prøv deg som fabrikkarbeider ved leggebordet. Arbeiderne jobbet på akkord- jo raskere de var, desto bedre tjente de. Test deg selv og se hvor lang tid du bruker på å legge brisling korrekt ned i hermetikkboksen. Omvisninger gis gjennom hele arrangementet og fås på forespørsel, på norsk eller engelsk, ut fra ønske og behov. I Arbeiderboligen vegg i vegg med fabrikken er kafeen åpen. Her fristes det med byens beste vafler, varm drikke og kald lesk.

I hele Gamle Stavanger er alle atelierer, verksteder og museer åpne. Benytt muligheten til å få kikke inn i spennende virksomhet som foregår i denne historiske delen av byen.