Samlerglede

Treff andre samlere

07. okt. 2017 KL. 11:00 - 16:00

Stavanger Filatelist-Klub (SFK) og Norsk hermetikkmuseum inviterer til helgearrangementet "Samlerglede" for å inspirere nye samlere, etablerte samlere og ellers selvsagt alle besøkende! Kom og se unike samlinger av frimerker, iddisar med alle slags tenkelige og utenkelige motiv, postkort fra fjern og nær og andre samlerobjekter. Har du kanskje en liten samling selv? Ta den med! Møt andre med samme interesse, få tips om hvordan bygge og ivareta, organisere og utvikle en samling.

Lørdag 7. oktober markeres i tillegg "Frimerkets dag"  på museet, med utgivelse av nye frimerker med førstedagsstempel. Temaet for utgivelsen er "Norske biler" og kunstneren er Enzo Finger.