Julemarked

i Gamle Stavanger

02. des. 2018 KL. 11:00 - 16:00

Atelierer, verksteder, kafeer og museene i Gamle Stavanger pynter seg og ønsker publikum fra fjern og nær varmt velkommen til årets julemarked. Benytt muligheten til å oppleve den historiske bydelen i Stavanger, snakk med folkene som bor her, besøk utsalgene av flott kunst, håndverk og unike varer som drives av beboerne. Her kan man virkelig finne den unike julegaven!

På Norsk hermetikkmuseum fyres det opp i røykeovnene og du kan smake nyrøkt og varm laks rett fra glørne.